KT Aalst - Nieuwsbrief september 2024

 
 
 
Hoi turnliefhebber,

 

Wat een sportieve zomer hebben we achter de rug met de Olympische en Paralympische Spelen! Nu de vakantieperiode alweer een tijd achter ons ligt, zijn wij als Koninklijke Turnkring Aalst volop in beweging. We willen jou bedanken voor het vertrouwen dat je in ons stelt. Dankzij jouw steun samen met die van meer dan 730 andere turnliefhebbers kunnen we blijven groeien en fantastische dingen realiseren!

 

In deze nieuwsbrief zijn we op zoek naar een nieuwe voorzitter / voorzitster. Ook hebben we sponsors nodig om onze activiteiten te blijven organiseren, en we zijn altijd op zoek naar vrijwilligers om ons te helpen. Vergeet niet om ons infoboekje hier te raadplegen voor alle belangrijke informatie.

 

Samen maken we van dit turnjaar weer iets bijzonders! Lees snel verder voor alle details... 

 

 

 

 

De Koninklijke Turnkring Aalst viert al meer dan 75 jaar vol sportieve hoogtepunten! Met onze enthousiaste turnliefhebbers en 100 talenten die schitteren op nationale en internationale wedstrijden, zijn wij een gevestigde waarde in de stad. Maar we kunnen alle hulp gebruiken! 

 

We zoeken bedrijven die ons willen steunen met sponsoring. Dus, om onze activiteiten te blijven organiseren en uit te breiden, zijn we op zoek naar sponsors. Ken je iemand of een bedrijf dat een steentje kan bijdragen? Ontdek hier onze sponsorformules en laat het ons weten via ons contactformulier, alle hulp is welkom!

 

Word Jij Onze Nieuwe Voorzitter/Voorzitster?

 

 

Ben jij onze nieuwe team kapitein met passie voor turnsport? De Koninklijke Turnkring Aalst vzw zoekt een energieke voorzitter/voorzitster om de toekomst van onze club vorm te geven!

 

Klaar om het verschil te maken? Lees de volledige vacature hier en stuur je motivatiebrief en CV naarVoorzitter@turnkringaalst.be.

 

 

En de winnaar van onze fotowedstrijd is...

 

 

Wat een fantastische inzendingen hebben we ontvangen voor onze fotowedstrijd! Bedankt aan iedereen die heeft meegedaan en zijn / haar mooiste foto's heeft ingezonden.

 

Met veel plezier kondigen we aan dat Louise Vermandel de winnende foto heeft gemaakt! Proficiat, Louise! Je wint een cadeaubon van €15 bij Comar. We nemen contact met je op om de bon te overhandigen.
Basisgymnastiek voor G-sporters

 

 

Komend turnjaar bieden we kinderen met een beperking (behalve fysieke) de kans om deel te nemen aan 15 lessen basisgymnastiek, van november tot maart. Deze lessen vinden elke zaterdag plaats van 10u15 tot 11u15 in De Voorstad, waar de kinderen de zaal helemaal voor zichzelf hebben.

 

Data voor turnjaar 2024-2025: 9/11, 16/11, 23/11, 30/11, 7/12, 14/12, 21/12, 11/01, 18/01, 25/01, 1/02, 8/02, 15/02, 15/03, 22/03.

 

Tijdens deze speelse en aangepaste turnsessies, speciaal ontworpen voor kinderen tussen 6 en 14 jaar, werken we aan allerlei basisvaardigheden zoals evenwicht, coördinatie, sprongkracht en lenigheid. Op een leuke manier leren de kinderen ook basisoefeningen van het recreatieve turnen zoals rekstok, trampolinespringen en koprollen.

 

Elke sessie wordt begeleid door gemotiveerde en gediplomeerde lesgevers in een veilige en ondersteunende omgeving. De oefeningen en materialen zijn volledig aangepast aan onze G-sporters, zodat elk kind zich optimaal kan ontwikkelen.

 

Wil je je kind inschrijven of meer informatie ontvangen? Neem dan contact op viaDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.en zorg dat je erbij bent!

 

 

Vrijwilligers: Jullie zijn onmisbaar!

 

 

Heb je een beetje tijd over? Wil je iets moois doen en bijdragen aan het succes van onze activiteiten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Onze evenementen zijn alleen mogelijk dankzij jullie inzet en met jouw hulp kunnen we elke activiteit tot een groot succes maken! 

 

Bij Koninklijke Turnkring Aalst zijn we altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons team willen versterken. Of je nu wilt helpen bij de organisatie van evenementen of een steentje wilt bijdragen aan specifieke projecten, er is voor ieder wat wils! We hebben verschillende werkgroepen, zowel tijdelijk als vast, die elk hun eigen deel van de organisatie op zich nemen. Denk aan ons Gymgala, sportkampen, clubkledij en nog veel meer!

 

Elk jaar staan er diverse activiteiten op de agenda, zoals opbrengstacties, eetfestijnen, recepties, turnshows en testdagen. Er valt dus heel wat te beleven bij onze turnkring. Heb jij ideeën om onze club vooruit te helpen of wil je je inzetten? Laat het ons weten via het contactformulieren maak deel uit van ons fantastisch team. 
Kom langs op onze pasdag voor Clubkledij!

 

 

Zaterdag 19 oktober is het zover: dé kans om je te voorzien van onze prachtige clubkledij! Of je nu een nieuwe outfit wilt of je huidige maat wilt controleren, dit is het moment om alles te passen en te bestellen.

 

Van 09.30 tot 12.00 uur verwelkomen we je in Schotte (Kapellekensbaan 8, 9320 Aalst - vergaderzaal 1ste verdieping) waar je onze nieuwste recrea-collectie kunt bekijken en passen. Zo sta je binnenkort in stijl op alle trainingen, competities en evenementen! Onze clubkleding is niet alleen comfortabel, maar zorgt er ook voor dat we als team herkenbaar zijn en uitstralen wie we zijn: een hechte, sportieve club met passie voor turnen!

 

Mis het niet, want alleen op de pasdag kun je de juiste maten kiezen en je bestelling plaatsen. Kun je er echt niet bij zijn?
Geen zorgen, stuur een mail naar clubkledij@turnkringaalst.be voor een alternatief moment of advies.

 

Prijzenoverzicht:
  • Recrea Broek: €25 (K) / €28 (VW)
  • Recrea T-shirt (katoen): €20 (K) / €22 (VW)
  • Hoodie V (met rits): €50
  • Hoodie K & unisex: €42 (K)  / €50 (VW)
  • Competitie Broek: €25 (K) / €28 (VW)
  • T-shirt competitie: €22 (K) / €25 (VW)
  • Top: €22 (K) / €25 (VW)
  • Vest: €42 (K) / €48 (VW)
Zorg dat je erbij bent en bestel jouw turnclub outfit!

 


 

Kom jij ook naar ons eetfestijn op 23 en 24 november?

 

 

We zijn blij om aan te kondigen dat de inschrijvingen voor ons eetfestijn op 21 oktober van start gaan. Zorg ervoor dat je de data in je agenda markeert: 23 en 24 november. Het wordt een smakelijke ervaring die je niet wilt missen!

 

 

 

Bedankt aan onze sponsors!

 

 

 
 

 

 
 

 

 

 

 

 
 

 

 
 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

 

Wil je meer weten over onze Koninklijke Turnkring? Klik hier om alles te ontdekken op onze website.

 

Voor actuele updates en nieuwtjes zijn we ook te vinden op Facebook. Mis niets en volg ons daar! Klik hier.
Voor meer informatie en foto's, bezoek ook onze Instagram-pagina.Klik hier.

 

Heb je een vraag of wil je iets delen? Stuur ons een bericht via ons contactformulier

 

Heb je suggesties of feedback voor onze dienst Communicatie? Neem contact met ons op viacommunicatie@turnkringaalst.be. We horen graag van je!

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Image
Image