Aanbod

Image

Nieuw G-gym

Vanaf januari 2022 kunnen kinderen met een beperking (behalve fysieke) tussen 6 en 12 jaar terecht bij de Turnkring voor een reeks van 10 speelse, aangepaste turnsessies.

 

Kleuterturnen

Kleuterturnen

Kleuterturnen is speciaal voor meisjes en jongens van 3, 4 en 5 jaar. Plezier en bewegen staan centraal. We gaan op ontdekkingstocht in de turnwereld en leren onderweg onze eerste gymnastiek-specifieke vaardigheden.

Lees meer
Recrea Toestelturnen Meisjes

Recrea Meisjes
Toestelturnen

Tijdens de turnles richten we ons op alle toestellen en oefenen we op specifieke vaardigheden en de vooropgestelde doelen die gebaseerd zijn op GymStars, een methodisch-didactisch programma van Gymfed.

Lees meer
Beloftevolle jongeren

Pré-competitie

Jong turntalent krijgt hier de kans om intensiever te werken aan lenigheid, kracht en techniek om zo sneller een overstap te kunnen maken naar de competitiegroepen acro, toestelturnen of tumbling. Selectienormen.

Lees meer
Recrea Tumbling & Trampoline

Dierengroepen

De gymnasten breiden hun basisvaardigheden die ze aanleerden bij Recrea Toestelturnen uit en focussen nu hoofdzakelijk op tumbling en trampoline. Springplezier verzekerd.

Lees Meer
Volwassenturnen

Volwassenen

De groep is er speciaal voor volwassenen die wekelijks graag in de turnzaal actief zijn. Zowel late beginners als turners en turnsters van weleer zijn welkom.


Lees meer
Competitie Acro

Competitie Acro

Acrogym is een dynamische spectaculaire gymnastiekdiscipline voor jongens en meisjes in teamverband. Indrukwekkende salto's en piramides worden afgewisseld met dans en grondoefeningen. Strenge selectienormen.

Lees meer
Competie Toestelturnen Meisjes

Competitie
TTM

De gymnasten van Toestelturnen Meisjes breiden hun reeds gevorderde basisvaardigheden hoofdzakelijk uit op: sprong, brug met ongelijke leggers, balk en vloer. Het is een afwisselende gymdiscipline waarbij uitdagingen niet weg te denken zijn. Strenge selectienormen.

Lees meer
Competitie Tumbling

Competitie Tumbling

Sprongenreeksen springen op een lange verende baan in een flitsend tempo en flik-flaks, rondats, salto's... die elkaar opvolgen zijn dagelijkse kost voor de tumblers. Strenge selectienormen.


 

Lees meer
Image
Image